Termeni și condiții

In aceasta sectiune sunt indicate conditiile in care EVALUARE IMPACT SRL permite utilizarea website-ului www.evaluareimpact.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti.


Accesând si navigand pe acest website, acceptati conditiile de utilizare descrise în continuare.


1. Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile si informatiile prezentate pe website-ul nostru numai in scopuri legale. Utilizatorul se obliga:

a. sa nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui website;

b. sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca informatiile si serviciile disponibile pe website-ul www.evaluareimpact.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in orice alt mod ofensator;

c. sa nu desfasoare activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul „Denial of Service”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.


2. Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze EVALUARE IMPACT SRL in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea website-ului EVALUARE IMPACT SRL si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de EVALUARE IMPACT SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.


3. Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:


I. Utilizarea serviciilor si a informatiilor prezentate pe website-ul nostru se face pe propria raspundere. Serviciile si informatiile prezentate pe site-ul nostru sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. EVALUARE IMPACT SRL nu este responsabil pentru nicio pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui website sau website-urilor in legatura cu acesta.


II. EVALUARE IMPACT SRL nu ofera nici o garantie ca:

  • serviciile si informatiile prezentate pe website-ul nostru indeplinesc toate cerintele dumneavoastra
  • serviciile si informatiile prezentate pe website-ul nostru sunt furnizate neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
  • orice eroare de program este corectata
  • serviciile si informatiile prezentate pe website-ul nostru care sunt puse la dispozitia utilizatorilor sunt lipsite de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe baza respectivelor informatii sau a serviciilor.

In cazul in care detaliile referitoare la servicii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date (e.g. in cazul informatiilor neactualizate cu modificarile legale in vigoare), ne alocam dreptul de a nu accepta prestarea serviciului respectiv.


III. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor si a informatiilor puse la dispozitie de catre EVALUARE IMPACT SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care sunt accesate serviciile si informatiile sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.


IV. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la EVALUARE IMPACT SRL prin intermediul website-ului, nu creaza o garantie de niciun fel.


4. Utilizatorul ia la cunostinta ca EVALUARE IMPACT SRL nu ofera niciun fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua operatorului care ofera gazduirea site-ului si prin Internet.


5. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica in niciun fel raspunderea EVALUARE IMPACT SRL pentru materialul disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele website-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.


6. EVALUARE IMPACT SRL nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei sau inafara acesteia. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe website-urile unor terti, EVALUARE IMPACT SRL nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.


7. Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale EVALUARE IMPACT SRL sau ale companiilor asociate si/sau afiliate si sunt protejate de legislatia in vigoare.


8. Modificari ale conditiilor – EVALUARE IMPACT SRL poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisare pe site-ul www.evaluareimpact.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciile si informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web.


9. Jurisdictie. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.


10. Confidentialitate. EVALUARE IMPACT SRL nu garanteaza ca folosirea de catre Utilizator a acestui website este confidentiala. EVALUARE IMPACT SRL nu este responsabil pentru nicio paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la folosirea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care UTILIZATORUL o dezvaluie pe site poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Utilizatorul cand foloseste acest website.


11. EVALUARE IMPACT SRL nu prelucreaza/stocheaza datele cu caracter personal ale dumnevoastra, dezvaluite ca urmare a contractarii serviciilor si a vizualizarii informatiilor afisate pe site-ul www.evaluareimpact.ro.

Informatiile trimise de utilizatori pe mail sau telefonic, sunt considerate neconfidentiale, lipsite de drepturi de proprietate si intra de drept in proprietatea www.evaluareimpact.ro fara nici o obligatie de a acorda despagubiri, compensatii in bani sau de alta natura celor care le-au furnizat.


Aceste date transmise voluntar de catre client sunt folosite, in urmatoarele scopuri:

– rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la serviciile pe care Utilizatorul intentioneaza sa le achizitioneze/le-a achizitionat;

– pentru a asigura accesul Utilizatorului la serviciile oferite;

– contactarea Utilizatorului, la cererea sa voluntara;


Politica de confidentialitate a EVALUARE IMPACT SRL se refera doar la datele furnizate voluntar de catre client sau utilizator exclusiv pe website. EVALUARE IMPACT SRL nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara website-ului.


EVALUARE IMPACT SRL se obliga ca datele transmise de catre Client/Utilizator sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. informatii referitoare la datele cu caracter personal ale Clientului/Utilizatorului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie face situatia in care transferul/ accesarea/ vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.


EVALUARE IMPACT SRL garanteaza ca datele personale ale Clientului, trensmise voluntar pe adresa de email de contact sau telefonic, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic. EVALUARE IMPACT SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea website-ului sau a serverului pe care este gazduit website-ul.

In temeiul Legii 677/2001 drepturile persoanei vizate in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal sunt: dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justitiei.


Totodata, aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor transmise voluntar. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa la sediul central al EVALUARE IMPACT SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata ce va fi inregistrata la registratura societatii.


EVALUARE IMPACT SRL

Cod fiscal: 36583860

Strada Horea Nr.105, Campeni, jud. Alba

Telefon: 0766755885

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.